Kelly Dekk er i dag den desidert eldste dekkprodusenten i USA, og har godt over hundre års erfaring. Deres historie går tilbake til 1894 i Ohio, da Kelly begynte å produsere gummihjul for vogner trukket av hester. Dette var på den tiden en utrolig modernitet, og gummien hadde mange fordeler fremfor hjul av tre med stålfelger. De nye hjulene i gummi var betydelig lettere, og krevde mindre friksjon og kraft for å starte, noe som gjorde at vognene kunne rulle jevnere og tilbød større fleksibilitet. I dag produserer Kelly fortsatt dekk, men nå for biler. å kunne kalle seg USAs eldste dekkprodusent er noe selskapet er svært stolte av. Tradisjonen med å gi kundene med gode dekk forvalter de fortsatt bra, og blant annet har de et program hvor de tilbyr kundene sine 30-dagers åpent kjøp. En morsom detalj kan være at president William Howard Tafts vogn var utstyrt med dekk fra akkurat Kelly Dekk.

I dag Kelly er en del av Goodyear Tire & Rubber Company, med hovedkontor i byen Akron, og sysselsetter cirka 73 000 ansatte i 22 land. Hvert år produserer selskapet nesten 200 millioner dekk. Med andre ord, det er ikke bare i USA at av selskapets dekk brukes, de kan finnes på biler over alt i verden. I tillegg kan du føle deg helt trygg på at selskapets dekk lever opp til alle typer internasjonale sikkerhetsforskrifter.

Så med mindre du bare ute etter et par vanlige dekk, men heller vil ha et par dekk som du kan føle deg trygg på, og sikker på at de vil gi deg både sikkerhet og kvalitet, er Kelly Tires et godt valg. Det kan muligens også være et poeng å fortelle deg at du vet at bilen din har dekk fra samme produsent som en gang muliggjorde den amerikanske presidentens fremferd.