GT Radial

GT Radial produseres av GITI Tire og dekkene deres kan man finne i mer enn 100 land i verden og sitter på alt fra lastebiler og busser til SUVer og sportsbiler.

Mye arbeid legges i kvaliteten på dekkene som er grundig testet fra prototype til ferdig produkt; stikkprøver tas jevnlig fra produksjonslinjen for røntgenbilder og disseksjon, alt for å sikre dekkenes kvalitet i alt fra veigrep, komfort, sikkerhet og støynivå.

Hvert dekk har en unik strekkode og er inspisert både mekanisk og av spesialistutdannet personale. Alle GITI Tires fabrikker er forsikret med ISO/TS16949:2002, som er den høyeste internasjonale kvalitetstandarden som finnes.

GITI Tires har en utarbeidet miljøtenkning og en streben etter en ekte grønn profilering. De bidrar til å beskytte regnskogen på Sumatra for bedre absorbering av karbondioksidutslipp og arbeider for å få alle sine fabrikker sertifisert med ISO14001. I produksjonen benyttes det dessuten ingen aromatiske oljer, noe som reduserer utslippet av kreftfremkallende stoffer ettersom dekkene slites.

GT Radial dekk er utviklet for å være stillegående og ha lav rullemotstand, aspekter som forbedrer støynivået på og rundt veiene samt reduserer drivstofforbruket.

Også motorsport er et satsingsområde for GITI Tires, som har flere lag rundt om i verden. For å understreke sitt engasjement for racing og annen motorsport startet GT Radials nylig sin egen motorsportnettside med bilder, videoer og rapporter fra arrangementer rundt om i verden.

Med en produksjon på 137.000 dekk om dagen og 23.000 ansatte over hele verden, med alt fra testkjørere i Finland (der først og fremst vinterforhold testes), England og Kina (fabrikkarbeidere og utviklingsteam), samt selgere i Canada og USA, er GITI Dekk en tung merkevare med godt rykte og en internasjonal anseelse av omfang.